Ensam multiplayer, WTF?!

Jag blir så jävla förbannad!

För ett bra tag sedan när jag bodde och levde min vintersäsong i Åre köpte jag nya Need For Speed: Hot Pursuit till PS3. Ett fantastiskt välgjort spel, med en fantastisk föregångare inte minst! Det var ju det som motiverade mitt köp, trots att jag egentligen inte spelat bilspel seriöst sedan Gran Turismo 1.
Det förra Hot Pursiut hade ett tvåspelarläge, tjuv och polis som var otroligt underhållande. I hopp om samma upplevelse och galna fyllejakter på förfesten landade spelet i brevlådan och jag upptäcker till min förskräckelse att det endast är multiplayer online?! Varför tar dom bort ett sådant själv klart nöje?..

.. ..Nåväl, man kan komma över saker har jag hört..

Så till det relevanta, för häromdagen testade jag ett liknande koncept. Nämligen nya SSX. En omstart på serien i samma anda som man gjorde med NFS: HP.
SSX serien har jag egentligen aldrig bekantat mig med, men jag fick en otroligt bra känsla av detta nya spelet. Det var riktigt roligt att glida ned för bergen och utföra de mest omöjliga trick. Spelet har en härligt arkadig känsla vilket jag kan uppskatta.
Men vafan!? Inget tvåspelarläge offline?!
Nu får det vara nog! Varför ta bort det otroliga nöjet att sitta ett par kompisar i en soffa och spela tillsammans? Pengar skulle de flesta svara. På grund av utvecklingskomplikationer, tid och färre sålda ex av spelet. Men de ger jag fullständigt fan i.

Föreställ dig en vardaglig vecka utan internet.  Jag hade fått abstinens. Jag använder internet till det mesta. Men spel ÄR fortfarande precis lika roligt tillsammans i en soffa.

Snälla, neka oss inte det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *