#getfitnerd – Vecka 6

FWeInlägget skulle ju egentligen kommit ut igår måndag, men jag hade migrän från helvetet och fick vika ned mig i sängen tidigt.

Vist händer det lite? 🙂 En kritik och en tråkig sak som jag måste ta upp med min PT och fråga om bra övningar är dock att av resultatet att döma här så kommer det saknas två par magrutor där längst ned. Hade velat ha ett klassiskt sk. 6-pack. Men vägen dit är ännu lång innan det kommer synas i vilket fall så ingen fara.

IMG_5858erg

En liten shout out till Lina som kommenterade om ’kalsongkanten’ som skulle bort.
Här är vad jag menar. Bilden är tagen för mindre än en vecka sedan. Detta är ett par kalsonger i storlek medium, samma som jag alltid har, Tiger, känt märke. Jag tänker inte börja köpa kalsonger i storlek Large. Det är därför det är så viktigt för mig.
Av samma anledning så ser jag ju också till att ha mjuk mudd eller inga underkläder under på min vecko-bild just för att den är till för att de så optimal ut som möjligt för att motivera.
Jag vill även i framtiden kunna köpa ett par svarta tights att träna i, som jag tycker kan vara snyggt på män. Också en anledning till att kanten skall bort.

Veckans träning:

? x Promenader. Varit kass väder och jag minns inte hur många gånger jag kom ut.
1 x BodyPump
2 x CxWorx
1 x BodyCombat

Kommande veckor har jag bestämt mig för att jag skall hinna med att testa: Challange, Kettlebell och Grit Strength. Tre pass jag varit nyfiken på länge.

På spelfronten då? Bioshock är avklarat! Dra åt helvete vilket snyggt spel det är. Jag önskar SÅÅÅÅÅÅ att jag hade haft en PC som kunde köra det på max. Efter att ha sett skillnaderna på Borderlands 2 mellan konsol och PC gör det lite ont i mig att spela nya spel.. Faktiskt ganska skönt att PS4 ligger runt hörnet.Untitledqwdq

Jag harvar på i Guild Wars 2, det är väldigt roligt. Jag känner verkligen MMO djävulen bubbla i mig. Jag spelar oftast med mina vänner Nicklas och en del med Isak. Jag har verkligen som jag misstänkte saknat den sociala aspekten av spelandet efter all tid med singelspelande. Prata strategier, allmänt skit och bara ha kul. Spelet kostar 300:- utan månadsavgift. Vore kul med fler att spela med! Hojta!

Tänk på att träna koordination och smidighet! Med dagens rörelse och tryck-känsliga kontroller kommer det ge dig ett övertag att kunna kontrollera din kropp och handkontrollshänder med styrka och precision!

Må väl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *