#getfitnerd – Vecka 7

IMG_5961wwww

Med en vecka som började på sämsta vis, det vill säga migränen som jag skrev om i förra veckan så har träningen och allt annat i samband med det blivit lidande. Därför ingen större förändring från förra veckan, men som sagt det KÄNNS ändå att det går framåt!

3 x Promenader
1 x BodyPump
1 x CxWorx
1 x Grit Strength

Men som ni ser har jag provat på Grit denna veckan som jag hade som ett mål. Lyckades tillslut få en plats på torsdagen.
Dra åt helvete va jobbig halvtimma det är. De säger att det inte är ett pass för alla och jag förstår dem. Hade fortfarande lite träningsvärk i söndags, men riktigt roligt. Mycket ’GO!’ och attityd, definitivt ett pass jag skulle kunna tänka mig att instruera om jag vart lite starkare. Skall fortsätta gå och se hur de känns efter ett par gånger.
Riktigt peppande dessutom när musiken innehåller spår som Narcissistic Cannibal med Korn och Skrillex.

För de som inte vet vad jag snackar om är här en hint:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZXThSsYS5N0]

På spelfronten då?

Glöm för allt i världen inte av att lyssna på senaste avsnittet av vår podcast Play Before You Die som ni finner här på hemsidan, där talar vi ut om Bioshock Infinite som jag klarade nyligen, bland annat.
Just nu har jag inget påbörjat förutom spelet till nästa avsnitt och Guild Wars 2, men jag får hem lite saker i brevlådan i veckan som kommer ändra på det så stay tuned allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *