Sen till partyt..

 Den 8 mars är en speciell dag för många gamers i Sverige. Då släpps nämligen Mass Effect 3. Ett spel som det har spekulerats oerhört mycket om på bloggar, i poddar och inte minst allt buzz från den skaran som på förhand fick testa spelet på Gamex innan alla andra. Ett jävligt efterlängtat spel helt enkelt!! 😀 .. men vänta nu.. jag då?

Jag har inte spelat Mass Effect. Jag har bortsett från en timma inte spelat Mass Effect 2. Det står i min hylla och jag började som sagt, men sen kom ett visst Battlefield 3 och snodde all min tid. Jag gillade det, men nu är jag inte pepp över huvuvd taget.. Jag håller ju på med Strangers Wrath HD.. skall jag lägga mitt kära Oddworld på hyllan?

Det känns lite som skoltiden och den där festen alla skall gå på, alla ser fram emot, men jag är inte bjuden. Eller snarare jag tackade nej, och nu är jag för bitter för att komma dit sent.
Och när det är precis så jag känner, varför slänger jag mig inte bara över tvåan och kan rida med på hypevågen som alla andra?

Varför vill inte jag spela Mass Effect?…

7 reaktion på “Sen till partyt..

 1. Kanske för att du innerst inne vet att det är ett spel som kräver mycket tid och omsorg, och det kanske inte finns tid till det just nu?

  Har ju mitt egna ex av ME2 ståendes här i hyllan, bara väntas på att spelas…
  Vi kanske ska ta oss i kragarna och ta tag i det? Typ omgående?
  Och spela det vid alla tillfällen då BF3-vänner ej finns att tillgå?

  • Det kan säkert vara så.. Och jag borde ju ta tag i det. Men nu, som alltid verkar helgen bli fullsketen. Och på verdagarna e de mycket träning.. så innan release kommer jag inte hinna spela de e iaf en sak som e säker..

 2. Pingback: Ursäkta att jag är sen, men nu är jag här! « PixelKameraderi

 3. Pingback: Ursäkta att jag är sen, men nu är jag här! « PixelKameraderi

 4. Pingback: Play Before You Die – Ursäkta att jag är sen, men nu är jag här!

 5. Pingback: Play Before You Die – Ursäkta att jag är sen, men nu är jag här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *