”You scared the dick off me!”

20120329-203954.jpg

Jag börjar nog bli gammal.

När jag idag började spela Bulletstorm så var mina förhoppningar relativt högt ställda. Det jag hade läst och hört om spelet var ungefär att det var en röjig och våldsam FPS som utspelade sig på en dystopisk planet med klara steampunk och postapokalyptiska vibbar, och där spelets själva signum var att få poäng på hur snyggt/svårt/brutalt man dödar sina fiender. Jag hade något av en Borderlands-känsla, bara mer realistisk grafik och mera combo-byggande ungefär.

Men jag anade inte Bulletstorm skulle vara fylld av bajs-nödig dialog som använder fuck som både adjektiv,verb och imperativ! Dialogen är ett skämt och ska väl försöka charma den delen av min personlighet som också vill vara en tesosteron-fylld muskelknippe som kan svära högt och brett.
Men , som sagt, jag börjar väl bli gammal. Bob som 10-åring hade säkert blivit exalterad över råbarkade män som super, mördar och använder fula ord för att hävda sig…

Det var värst vad jag gnäller då, finns det inte någon behållning i spelet?
Jo, det måste väl erkännas. Combo-byggandet och de olika möjligheter att döda sina fiender är roliga, men blir snabbt tradiga och jag längtar snabbt efter nya vapen och nya möjligheter.
Att spelet är extremt linjärt roar mig icke, hade förhoppningar att utforska planeten på egen hand (som i Borderlands) och jag rycker mest på axlarna åt de explosiva, maffiga scenerna. Det är för mycket explosioner och machostuff, för lite hjärna.
Men men, har bara spelat ett par timmar, kanske är allt för tidigt att döma ut spelet helt och hållet.
Men jag är skeptisk över att spelet ska kunna vinna över mina sympatier, tror jag är fel målgrupp.

Jag börjar nog bli gammal, helt enkelt.

En reaktion på “”You scared the dick off me!”

  1. Pingback: Play Before You Die – Bulletstorm – Spelet som vill få med allt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *