Journey Journey Journey Journey Journey

Ja herre min jemen! Det är mycket Journey nu!
Naj naj, inte det amerikanska rockbandet som vill få dig att inte sluta tro, nej det otroligt underbara spelet Journey, utvecklat av thatgamecompany.
Efter att min kära kamrat Peter spelat igenom det i slutet av förra veckan så var det min tur att spela detta spel som ska vara så himla bra! Å det var det, å gud, det var det!
Har precis skrivit färdigt en recension av spelet, men den får ni inte läsa förstår ni, nej förhoppningsvis får jag den publicerad i papperstidningen Markbladet , våran lokala tidning som kommer ut en gång i veckan. Sedan har jag Peter något speciellt i görningen när det gäller våra tankar och känslor om detta spel, men det förutsätter ju att ni har spelat spelet!

Så lyssna mycket noga nu på min uppmaning;

Köp spelet NU, ni kommer inte att ångra Er!

 

Capische ?

🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *