Publiceringen av min recension av Journey

 

Som jag nämnde i mitt inlägg häromdagen, så har jag skickat in en recension för en möjlig publicering i den lokala tidningen Markbladet. Och den kom med! Lycklig är jag och kul att tidningen är villiga att släppa in artiklar om tv-spel, något som är ytterst ovanligt må jag säg.

Läs gärna artikeln i den digitala versionen av tidningen, Länk

Måste nämna att jag blev något begränsad av antalet tecken och skulle helst nämnt det unika co-op läget i spelet, där du automatiskt blir ihopkopplad med andra spelare och samarbetar, helt utan de vanliga kommunikationsmöjligheterna. En mycket speciell känsla infinner sig när man verkligen samarbetar med en främling, och detta endast genom ett par olika ljud.

Som sagt, detta är ett mycket säreget och bra spel och jag jag vill verkligen att ni spelar det. Okej?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *