OMG – Bob vinner spel!

Jag vinner aldrig någonting.
Så är det faktist. Jag har aldrig någon tur i spel och lotter. Speciellt hatar jag tävlingar när man ska motivera Varför Just DU Ska Vinna och som föregåtts av tre löjligt lätta frågor som alla kan, Ärligt talat hur vinner man såna tävlingar?!

Anyho, så hade XboxSverige en tävling på deras Facebook-sida, där man kunde vinna det färska XboxLive-spelet Trials Evolution, uppföljare till storsäljaren Trials HD. Tävlingen gick ut på att skriva en motivering, dock endast med tre ord!
Och jag vann fanimej! Yay!
Vad jag skrev för att vinna?

Låt Mig Evolutioneras 

4 reaktion på “OMG – Bob vinner spel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

OMG – Bob vinner spel!

Jag vinner aldrig någonting.
Så är det faktist. Jag har aldrig någon tur i spel och lotter. Speciellt hatar jag tävlingar när man ska motivera Varför Just DU Ska Vinna och som föregåtts av tre löjligt lätta frågor som alla kan, Ärligt talat hur vinner man såna tävlingar?!

Anyho, så hade XboxSverige en tävling på deras Facebook-sida, där man kunde vinna det färska XboxLive-spelet Trials Evolution, uppföljare till storsäljaren Trials HD. Tävlingen gick ut på att skriva en motivering, dock endast med tre ord!
Och jag vann fanimej! Yay!
Vad jag skrev för att vinna?

Låt Mig Evolutioneras 

2 reaktion på “OMG – Bob vinner spel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *