Kära Esther, vem är du?

Vi har haft förväntningar, spelat och både skrivit och pratat om Journey i bloggen tidigare, så det tänker jag inte fortsätta med. Men för att ändå nämnas igen så är Journey inte ensamt om att framställas som något annorlunda.

En annan kreation som spelmedia Sverige ofta har nämnt i samma mening är Dear Esther.
Googlar man ovanstående är detta ett exempel av vad man får se. Smått dyster, stämningsfull natur. Och det är i princip det enda man får se.. Således har jag inte en blekfet jävla aning om vad Dear Ester är för något. Man kan ju försöka bli klokare av att kolla på trailern, men tror man det kommer man slösa bort två minuter av sitt liv 🙂

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=D7VJ4lP-05A]

Jag är otroligt nyfiken på vad som kan vara så fantastiskt med tomheten som bilderna och videon så sparsmakat berättar. Självklart skulle jag kunna ta reda på det, men jag tror att detta precis som Journey är en resa man inte vill bli berättad någonting alls om.
Nu i egenskap av min nya Mac tankade jag nedladdningstjänsten Steam, mest bara för att ha det. Och det första som möter mig på startskärmen är: Dear Esther 50%

För 30 kr är mitt expertråd till allmänheten: Köp! Jag har en stark känsla av att det kan vara värt det ^^

En reaktion på “Kära Esther, vem är du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *