– Men lilla gubben, har du feber?

Jag har börjat på tvivla på min dumsnålhet (eller är jag bara ekonomisk?) när det gäller att köpa begagnad elektronik. Med risk att ge min sambo vatten på sin kvarn, så är det kanske bättre att köpa nya grejer med garanti än gammalt billigt mög som kan gå å dö närsomhelst?

Min , relativt nyinköpta, Playstation 3 har nämligen mått lite dåligt på sistone men frågan är om den någonsin mått särskilt bra?
Köpte den begagnad från tradera för den billiga pengen 800 kronor, men så var den ju lagad för YLOD med. Men eftersom den funkade ändå så var jag nöjd med köpet.
Dock har fläkten låtit som fan ända sedan dag 1 i min ägo, och de låter allt värre ju mer krävande spel jag har spelat. Har fått en hel del spydiga kommentarer på Skypen när vi lirat BF3 och fläkten min dränker ljudet av min röst. Men konsolen har fortsätt att rulla på och fungera, dock men en störande hög ljudnivå.
Så härom natten när jag skulle spela lite BF3 med min vän Dennis, så fick jag varningsmeddelande om att konsolen var överhettad. Meddelanden som jag naturligtvis ignorerade  (jag hade rull och var inne i kill-streak ju!) och sedan plötsligt så la den av. Jag har inte vågat starta den sedan dess.

Någon som har varit med om något liknande med era konsoler?
Ska öppna upp den i helgen och se om den är full av dammråttor kanske.
Men jag har ingen brådska…

(Jag älskar ju min 360 så mycket mer…;)

2 reaktion på “– Men lilla gubben, har du feber?

  1. Hmm, har hänt ett par gånger för mig när datorn börjar bli lite dammig ^^ som nu faktiskt, ska öppna upp å blåsa ur den totalt, då kommer den sluta låta vid ens lite använding som surfning. Som sagt kan vara det ialf 😀 Byt fläkt annars?

  2. Hmm, har hänt ett par gånger för mig när datorn börjar bli lite dammig ^^ som nu faktiskt, ska öppna upp å blåsa ur den totalt, då kommer den sluta låta vid ens lite använding som surfning. Som sagt kan vara det ialf 😀 Byt fläkt annars?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *