The Prestige – Modern Warfare i ett nötskal

5 dygn, 14 timmar, 25 minuter.
Så mycket tid har jag lagt på spelet Modern Warfare 3 sedan september förra året.
11901 virtuella kills har mina händer lyckats göra med handkontrollen.
Hur i hela fridens namn kan man tycka att en generisk modern förstapersonsskjutare som Mw3, är värd så mycket tid, svett och tårar?

Enkelt. Stoppa in ett belöningssystem som får alla komplettister att dregla, samt ge dom möjligheten att skryta med sin framgång genom Prestige.

20120614-212107.jpg

När man spelar Mw3 så får man, likt många andra spel, erfarenhetspoäng när du slutför olika mål. Detta leder i sin tur att du klättrar uppåt i vilken nivå, level, du ligger i, nivåer som öppnar upp nya vapenmöjligheter etc.
När du till slut når level 80, som tar sina timmar spelande att nå, så tar inte spelets ranking slut för det utan du kan då välja Prestige-läget. Då nollställs du igen till level 1 och allt du låst upp går tillbaka till noll. Dock visas en symbol vid ditt användarnamn som betyder att du har gått in i Prestige-mode.
Dock slutar det inte där, utan det finns 10 olika nivåer av Prestige, vilket leder till att det alltid finns något att jaga, att sträva efter.

Hela detta inlägget kom egentligen till för att jag vill lite försiktigt skryta om att jag just nådde Prestige 4 idag, med en kill/death ratio på 1.063.

Någon som klår det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *