Beat My Highscore – Super Hexagon

Terry Cavanagh, mannen bakom VVVVVV, är tillbaka med ett nytt spel. Precis som det nyss  nämnda svåruttalade spelet, så flörtar Super Hexagon med retroinspirerad grafik och musik. Super Hexagon har dessutom en mördande svårighetsgrad, man överlever bara ett par sekunder innan den kvinnliga rösten förkunnar Game Over. Men trots att spelet tar slut så fort och är oförlåtande så det förslår, så fortsätter man spela ändå.
Men nu vill jag tävla mot Er läsare där ute, för är det något som sporrar mig när det gäller såna här spel så är det att vara bättre än någon annan!
Spelet finns utgivet till Iphone och Ipad och kostar i Appstore 7 kr. Men det går även att spela i en nedbantad version direkt i webläsaren .

Mina rekord hitintills:
Webläsarversionen: Överlevt i 15.11 sekunder
Iphone, nivå Hexagon: Överlevt i 18:43 sekunder

Kan ni slå mig?
Kommentera inlägget med eran High-Score.

Game On!

5 reaktion på “Beat My Highscore – Super Hexagon

  1. Det blev 11:44 sekunder för mig. Väldigt beroendeframkallande spel och ”Game Over”-rösten har svetsats fast i min hjärna nu. Fint soundstrack med!

  2. Det blev 11:44 sekunder för mig. Väldigt beroendeframkallande spel och ”Game Over”-rösten har svetsats fast i min hjärna nu. Fint soundstrack med!

  3. Det blev 11:44 sekunder för mig. Väldigt beroendeframkallande spel och ”Game Over”-rösten har svetsats fast i min hjärna nu. Fint soundstrack med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *