Jag vill nog inte ha samlarutgåvan…

I tidigare inlägg har jag raljerat över mitt oresonliga suktande efter special och samlarutgåvor av spel.
Men där mitt yngre jag skulle köpt allt jag ville ha trots otillräckliga ekonomisk medel, så har mitt (relativt) mogna nuvarande jag klarat mig ifrån att trycka på Köp-knappen.
Iallafall när det gäller de dyra samlarutgåvorna…

Samtidigt så har flera av dessa utgåvor visats sig vara något av en bevikelse, de har inte riktigt hållt vad de lovat. Efter ha sett en bekants Helghast-mask från Killzone 3-utgåvan så vart den inte så imponerande som jag trodde, och efter sett en unboxing-video av Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Edition (som jag ville ha fruktansvärt mycket!) så var kistan plastigare än vad jag hade hoppats på.
Mitt Ha-begär är därför rätt irrationellt i flera avseenden.

Spelserien Bioshock ligger oerhört varmt om hjärtat, jag har till och med tatuerat in en Big Daddy på armen. Så suget att spela den tredje delen, Bioshock Infinite, är oerhört stort.
Men nu när de utannonserat special och samlarutgåvan vet jag inte riktigt vad jag ska känna…

Saxat från Loading.se

En stor fågelfigur?
Va?
Jag har absolut ingen relation alls till denna ”fågel” och det är , mig veterligen, inget som dykt upp i tidigare Bioshock-spel. Visst är det en härlig känsla i övriga ting – propogandaposter, välgjord Artbook osv -men eftersom jag inte känner något alls för denna figurinen så finns inte suget alls för att köpa denna utgåva.
Och det är något som förvånar mig oerhört mycket.

Är jag sjuk tro? Eller har Irrationell Games prioriterat fel?


Bishock Infinite släpps preliminärt 26 februari 2013.

2 reaktion på “Jag vill nog inte ha samlarutgåvan…

  1. Fågeln spelar en väldigt stor roll i BioShock Infinite. Spelet har för övrigt inget med BioShock 1 och 2 att göra utöver att det (kanske) utspelar sig i samma universum. Är du sjuk eller har du läst på för lite? 😉

  2. Haha, jag vill inte veta allt för mycket om spel jag ser framemot, vill inte spoilera upplevelsen. Ser därför ganska sparsmakat på trailers från spel, har inte sett de senaste från Infinite exempelvis.
    Så, My bad helt enkelt.

    Men är ändå inte sugen på en fågelfigurin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *