Att spela eller inte spela – det är frågan?

20121125-202605.jpg

Som jag nämnde förra veckan så spelade jag äntligen färdigt Borderlands 2, och var sugen på något nytt stationärt spel att lägga mina få fria timmar på. Har alltid ett par titlar i hyllan som väntar på att få uppmärksamhet, plus ett par virtuella diton som jag ”fått” igenom mitt PS+-konto, och det är alltid lika svårt att välja ut nästa spelupplevelse. Inte minst när det nya DLC till Borderlands 2 är så lockande, men nej, jag måste beta av något av spelen i min ägo!

Lotten föll på Rockstars ”GTA-goes-western” Red Dead Redemption som jag har hört så mycket gott om. Men redan efter en timmas spel så blir jag genast osäker på mitt val, och funderar på om jag ska lägga min knappa speltid på ett spel som jag inte gillar?

Jo jag vet, jag har belyst ett liknande scenario tidigare, men det är fortfarande lika jävla svårt!
Å ena sidan vill jag ge det rosade spelet en ärlig chans och ”ha spelat det” så man kan använda det som en referenspunkt och erfarenhet. Å andra sidan så är , som sagt, livet alldeles för kort och mängden spel jag vill spela kontra tiden som finnes, det bildar en helt omöjlig ekvation.
Om spelet var med i den ack så viktiga Boken och vore material för vår podcast Play Before You Die, då hade jag ansträngt mig mer och gett det mitt yttersta för att spela och klara det, men just där är det på något sätt viktigare och mer betydelsefullt.

Så hur ska jag göra?
Spela ett spel jag inte är särskilt glad i eller välja något annat, förhoppningsvis bättre?

3 reaktion på “Att spela eller inte spela – det är frågan?

    • Förvisso har du rätt…
      Men att inte storyn har hookat tag övh gör mig skeptisk. Lägg därtill irriterande styrning (speciellt när man rider häst!) så är jag redan något negativt inställd.
      Men jag ska väl försöka ge det liiiite mer tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *