Vad händer vid 5 stjärnor i SongPop?

femaleCountry

För ett tag sedan skrev jag om hur dagens spelklimat har fått ”alla” att börja spela på något vis, främst genom Facebook eller genom smartphones och surfplattor. Jag påvisade även hur fort trenderna kommer och går, vilket är synnerligen påtagligt eftersom då ”levde” fortfarande ordspelet Wordfeud medan idag är det nästintill dödförklarat.

Ett spel som jag inte har slutat spela (än) är SongPop. Det omåttligt populära PopQuizliknande-spelet har resulterat i ett par tusen spelade matcher sen i höstas för undertecknad, men suget har tappats på vägen.
Men när känner man att är ”färdig” med ett spel, när det pågår i all evighet?
Personligen känner jag mig nöjd när alla achivements är tagna (om det är möjligt gentemot min förmåga) och ett visst mätbart mål är nått. Det tåls att säga att jag är ganska duktig på att ge upp, men just SongPop är jag rätt så jäkla bra på så det skulle maxas innan det skulle tas bort från min smartphone.

Achivements togs rätt så lätt även om ” Svara Under 1 Sekund på Alla” och ”50 Rätta Svar i Rad” var rätt utmanande. Då återstod bara att få fem stjärnor i en playlist, ett mål som tog mycket längre tid än vad jag trodde.
Men till slut nådde jag mitt mål, i genren ”Movie Soundtrack” som är mitt allra starkaste kort.
Den femte stjärnan fylldes sakta men säkert och tills var den alldeles full.
Vill ni veta vad som hände då?

Ingenting. Absolut ingenting.

Antiklimax någon?

2 reaktion på “Vad händer vid 5 stjärnor i SongPop?

  1. Det är synd när ens uppoffringar i spel inte leder nånstans. Tyvärr har många spel av idag som inte har en tydlig story att avsluta, någon riklig belöning. Det är därför jag sällan ser poäng med att samla saker i spel. Själva samlandet ger mig ingenting och det gör inte att ha uppnåt 100% heller.

  2. Wordfeud lever hur bra somhelst.
    Bara för att inte du spelar (för att du alltid fick stryk) så betyder det absolut inte att ett spel är dött.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *