Avsnitt 10 – Canabalt & Max and The Magic Marker

Avsnitt 10 Canabalt & Max and The Magic Marker

Hej hallå och tjena, Läget?
Återigen är det dags för lite trevlig podcast med Peter och Bob!
I avsnitt nummer Tio snackar vi en hel massa annat innan vi ens kommit till lyssnarkommentarer och vi slår någon slags rekord i ”inklipp”!
Men vi snackar även om spelen Canabalt och Max and The Magic Marker – vad tycker egentligen om dessa spel, kan vi nå en enighet?
Avsnittet finner ni på iTunes, eller via vår RSS-feed eller helt enkelt HÄR.

Till nästa avsnitt spelar vi Fat Princess. Hörs då!
Ciao Bella!

Länkar & Musik

Cultured.se

Trailer för Dragons Crown

Niddes projekt Indie 500

Resultatet av Level 7 omröstningen

Bobs slutlåt – Crosby, Stills, Nash & Young

2 reaktion på “Avsnitt 10 – Canabalt & Max and The Magic Marker

 1. http://www.nintendolife.com/news/2009/11/feature_retro_duo_console_review Där står det lite om Retro-Duon, det jag menade var att den inte har Nintendos originalhårdvara i sig utan har annan hårdvara som ska efterlikna originalet, uttryckte kanske mig klumpigt med ”emulera”. Därför klarar den inte alla spel med speciella chip och mjukvara t ex.

  Och heter inte Mikael utan Patrik 😉 Återkommer med vidare kommentar senare när jag lyssnat färdigt. Väldigt bra ljud på allt hitills iaf!

 2. Avsnittet var riktigt underhållande! Det märks verkligen att ni blir bättre med tiden eftersom jag följt er sedan start. Wunderbar! Love U guys!

  Men en sak som jag reagerade på var alla dessa inklippta ljud. Bullen, Mannen från andra sidan skogen, MER, Barnen bakom och framför. Det blev väldigt uttjatat och var kul första gången. Enligt mig, och detta är MINA egna klippnings-åsikter så ska gärna ett externt ljud/video bara vara några sekunder för att sedan gå tillbaka till originalet. Ibland hoppades jag på att DÄR skulle ni klippt, men ljudet fortsatte.
  Let’s get on with it, kände jag lite. Jag vill höra er!
  Gärna lite mindre sånt framöver för min smak.

  Annars så var det riktigt jäkla bra som vanligt! Väntar spänt på nästa Feta Prinsessan avsnittet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *