#getfitnerd – Vecka 4

IMG_5714wefw

Veckan som gått var lite av en vilovecka. Jag hade rätt (läs: jävligt) ont i kroppen ett par dagar efter BodyCombat passet på söndagen så jag bestämde att låta det bero.
Dessutom ville jag ge mina kvällar åt Bioshock Infinite så det passade rätt bra att inte springa på träning.

Förutom promenader och hemmaträningen blev det således bara två instruktörspass.

4 x Promenad (skyller på regnet)
2 x CxWorx

Som syns på alla bilder jag lagt upp än så länge så är det just nedre delen av magen som jag har problem med, precis som förra året. Randen som blir i navelhöjd runt kroppen, som ’hänger över’ kalsongkanten. DEN-SKALL-BORT. Det är ett av mina mål.
Det bör också tilläggas att jag är väl medveten om att ingen har magrutor utan att spänna sig, vilket är vad jag gör på mina bilder. Jag försöker göra mig så fit som möjligt helt enkelt, för att verkligen se hur långt jag har kvar till mina mål 🙂

Har börjat lyssna på spelsoundtrack på jobbet. Otroligt skönt! Ett tips till er knegare där ute. Ett spel man älskar, då flyger tiden fram!

Nu skall jag fortsätta slakta min väg genom Columbia i Bioshock Infinite. Hoppas jag kan skriva att jag klarat det till nästa vecka!

Trevlig valborg på er. Skit i demonstrationerna och passa på att spela lite extra på er lediga onsdag!

2 reaktion på “#getfitnerd – Vecka 4

 1. Bukfettet brukar väl vara det sista som släpper säger dom tyvärr. Jag har väl en 20 kg ner dit.. Men någongång så 🙂

  Kanske skulle prova lite spelmusik på gymmet istället för mina vanliga podcasts / motivationsklipp.

  • Ja tyvärr är det ju så. Förra året hade jag en period, påsk-midsommar så vart det slut. Denna gången skall det som att bort så jag kör till det är det.
   Det svåraste tror jag för gemene man är att inte hålla på och ge sig själv ursäkter till att inte träna eller till att äta godis tex. Man ljuger mycket för sig själv 🙂

   Jag kan inte lyssna på pod på gymet. Långsamt prat funkar inte alls. Spelmusik hade funkat tror jag, typ DMC soundtracket hade varit perfekt. Inflames är också bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *