#getfitnerd – Vecka 5

Untitledqwdq

 

Såhär ser det ut. Lyckades få till en bra, sk. ’önskebild’ ^^ Men den får vara kvar. Jag känner att jag är på god väg och blir mer och mer motiverad av dagar som idag eller igår (söndag) när jag vart så godissugen att jag kunde äta upp min hatt!

Har lärt mig från mina vänner/kollegor på mitt gamla gym att göra pannkakkor! Helt lyrisk så gott är de! Lite svåra att steka men när man fått in rätta tekniken går det relativt bra. Har således ätit det ett par gången i veckan som gått 🙂

Receptet finns en bit ned HÄR (Jag gillar inte Keso men Kvarg går också bra att använda)

Veckans träning:

5 x Promenader
1 x Bodypump
2 x MRL (Mage Rumpa Lår)
1 x CxWorx
1 x Personlig Tränare

Fick göra en övning med PT’n.

Cykla motionscykel lugnt 90 sek, maxa = cykla allt vad jag orkar 40 sek medan han anpassar motståndet, lugnt 90 sek. Upprepa 3 gånger totalt. Väl under 10 minuter träning…
Det var det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Jag mådde illa, riktigt illa, benen värkte, skakade, jag kunde inte sitta stilla… En känsla jag hört talas om, ’träna tills man spyr’.
Jag vill aldrig vara med om den känslan igen. Det var fruktansvärt.

Har inte hunnit spela klart BioShock ännu, skall sätta mig en timma med det nu. Men jag skaffade ju Guild Wars 2 också som ni vet om ni läser bloggen 😛 Skall dock göra klart mina äventyr i Clumbia först, så jag kan lägga det bakom mig.

Tänk på att träna!, så du har lättare att armbåga dig fram i kön till din nästa, stora spelrelease!

Må väl!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *