Play Before You Die – Special: Musiklistan 10-1

1111

Ja, avsnittet om Secret of Monkey Island är inte riktigt här än, vi skyller på att Peter håller på och flyttar och står i. Istället ger vi vika för ett önskemål från vår lyssnare Amanda som önskade att vi skulle göra lite listor!
Så här kommer en top 20-lista med de bästa spåren från spelen vi har avhandlat under åren. I dessa två avsnitt listar vi först plats 20-11 och sedan den rafflande topp 10. Mycket vacker musik (och lite mindre vacker ibland), lite dispyter samt mycket minnen från alla spel vi snackat om under åren.
Hoppas ni gillar denna lilla avstickare och håller ut ett litet tag till nästa ordinarie avsnitt. Väl mött! Och puss!

Del två hittar ni Här.
Podden hittas alltid på iTunes eller via vår suggestiva RSS-feed.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *