Avsnitt 32 – Fallout & Ebbe

Fallout avsnittsbild

Hola! Nu är vi här igen!
Matig pod på en näve timmar om det första Fallout-spelet och med en gohärlig gästajävel i Johan ”Ebbe” Andersson! (Teknikstrul gör ebbes ljud sämre än väntat men det funkar ändå vettja)

Avsnittet hittar ni Här, via iTunes eller via vår radioaktiva RSS-feed.

Snart kommer vi tillbaka med vår Fallout 4-podcast som kommer löpa under en tid framöver, se fram emot den!

Tjo å tjim, radioaktiva supermutanter!

 

Länkar & Musik
Bob med familj dansar till Spelhjälpen
Spela som Valross i Spider?
Totalt Jävla Mörker – Samma Jävla Skit

3 reaktion på “Avsnitt 32 – Fallout & Ebbe

 1. Hallå igen.

  Tråkigt med teknikstrulet förra avsnittet. För det mesta så gick det att höra vad Johan sade, men ibland försvann vissa meningar helt. Tråkigt även att Bob nu verkar ha hat-trick i otur. Med detta sagt så var avsnittet ändå mycket trevligt. Mycket bra beslut att bjuda in gäster som får agera bollplank och uppslagsverk.

  (Tack så mycket för de fina orden förresten. Gullgubbar).

  Det kanske glädjer Johan att jag (ett par dagar innan avsnittet landade) faktiskt satte mig ner och maratonspelade Fallout 1. Hade tack och lov en påbörjad sparfil att fortsätta på. En okänd mängd timmar och en del ilsket guide-läsande på nätet senare så var Master ordentligt mördad (prisat vare hög level, power armor, gatling laser, stealth boy och taktiska tips från en guide). Jäklar vilket bra spel, trots allt.

  Undrar om modden Fallout Fixt kanske är det som ni vill ha av en Enhanced edition? Fixt är tydligen ett pågående fan-projekt som lagar, förbättrar samt återställer borttaget material. Har inte testat än, men det lockar.

  Efter att ha lyssnat på avsnittet så är jag även redigt sugen på att testa tvåan. Noll tidsbegränsning och enklare att spela låter ljuvligt. För många spel, för lite tid…

  ————————————————————–
  Så, ska Fallout 1 spelas? Absolut. Om du orkar.

 2. Hej!

  Till Amanda: Började spela första Bioshock två gånger. Allt krångla och inget funka. Tidigare i år tog jag mig i kragen och körde igenom. Så fortsätt bara. Lätt värt det. Tvåan har jag inte ens tittat åt, För jag har hört att det var typ samma. Men nu hör jag att jag får kika på det oxå =) Fallout 1 måste ju spelas! Det låter ju helt awesome. Får försöka igen snart.
  Tack för en bra podd!

  Kram Per

 3. Kan hålla med om viss kritk mot interface och system; det känns lite mossigt att läsa manualen eller guider innan man börjar spela idag. Men samtidigt är ju den ogästvänliga mekaniken och utmaningen så passande sett till spelvärlden och premissen. Riktigt bra symbios mellan spelande och berättande i dessa spel, vilket bidrar till deras känslomässiga tyngd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *