Fallout 4: Avsnitt 9 – Story, Railroad & Besvikelserna Del 1

Fallout 4 Avsnitt 9

Hej!
I dagens avsnitt snackar vi lite story (ungefär så långt som att vi strax ska bege oss dit ingen lyckats bege sig) och lite annat, bland annat så slipprar det en hel del missnöje faktiskt.

Avsnittet hittar ni Här, via Itunes eller via vår förskräckliga RSS-feed
Med hjärtliga hälsningar Peter, Bob & Isak

4 reaktion på “Fallout 4: Avsnitt 9 – Story, Railroad & Besvikelserna Del 1

  1. Hej. Tack för en bra pod. Lyssnat på varje avsnitt och jag ligger alltid bara några få quest före era avsnitt (level 50). Fortsätt gärna (snart kommer ju även DLCs). I avsnitt 8 talade ni om vilken utrusning ni hade i Glowing sea och undrar varför ni inte använde en ”Hazmat suit” vilket ger +1000 i rad protection.

  2. Trettondagen firas för att det var då de tre vise männen kom fram till Jesusbarnet och gav han presenter. I vissa kristna kulturer ger man inte julklappar på julafton utan på trettondagen pga detta.
    PS. Jag har inte googlat, så det kan vara fel.
    Puss!

  3. Lyssnade på podcasten – kul att lyssna medan man spelar på i sin egen takt. Ang Coursern så fanns det ytterligare ett sätt att ta hand om den som jag tror att ni inte hade tagit upp: Man kunde ha en deactivation-code – den hade jag fått av Mama Murphy i en av hennes visioner/syner. Då föll Coursern bara ihop i en hög när jag använde den – nästan lite snopet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *