Apropå Dålig stämning, PoGo Plus & Demon´s Souls

apropa-12

Pod!
(Har inte tid att skriva mer än så, har ju 12k tappade själar nere i tjäran på Sen’s Fortress att hämta för tusingen! //Bob)

Den finns här, men ni kan även hitta den på Itunes eller vår hala RSS-feed.

På återseende!

En reaktion på “Apropå Dålig stämning, PoGo Plus & Demon´s Souls

  1. Hejsan skulle bara tacka för det klockrena tipset att spela Steamworld Heist. det mesta som inte är tunga rollspel a la Xenoblade Chronicles och Dragon Age etc går ju lite under radarn för mig. Hade nog avfärdat Steamworld Heist som ngt indie pixel spel i mängden men när ni jämförde det med X-COM fick jag kika närmare på det. La en beställning på combopacket till WiiU. När spelet kom hem kunde jag inte slita mig från det så det blev 3 timmar på raken igårkväll. Är Steamworld Dig ngt att ha som är det andra spelet i combopacket? Spelglädjen är på topp nu i höst med Steamworld Heist och PC rollspelet Tyranny.

    Ha det gott och tack för en bra podcast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *