Apropå Jul och 2016

apropa-15-2

Hej.

Apropå! Med Bob igen! Hemma hos Bob, alla tre!
Vi snackar jul, summerar våra egna spelår och svarar på lyssnarkommentarer.
Och vi avslutar det hela med en omgång av det äckliga spelet Beanboozled, gästad av Nemi och Noel. Varning utfärdad, det kommer mycket obehagliga kroppsljud samt väldans hög volym stundtals. Ye Be Warned!

Gott Nytt År, så hörs vi på andra sidan 2016!

Avsnittet hittar ni här, via Itunes eller via vår kräk-smakande Rss-feed.

En reaktion på “Apropå Jul och 2016

  1. Fint omnämnande av Xenoblade Chronicles Peter angående vad ni hade spelat och uppskattat 2016. Peter jag vet inte om du har spelat Final Fantasy XV men det verkar ju som om det spelet (eller tvärtom) inspirerats av varandra och har en hel del likheter. Några tankar om det? Jag tyckte ju Xenoblade Chronicles var toppen och la säkert 80 timmar i det. Nu är jag 20 timmar in i FF XV och hittills är det väldigt kul i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *