Överraskningspod – Kärleken till Andromeda

MEA2

Medan tveksamhetens vindar just nu blåser starka på andra sidan skogen angående nya Mass Effect: Andromeda, sätter sig istället Peter, Isak och gästen Mick ned och samtalar om varför de faktiskt tycker väldigt mycket om det omdebatterade spelet.

Avsnittet hittar ni här, via Itunes eller via vår helt befängda och felaktiga Rss-feed.

En reaktion på “Överraskningspod – Kärleken till Andromeda

  1. Tack snälla för detta avsnitt. Ni balanserar upp all överdriven kritik detta spel får och har fått. När andra podcasts utbrister att Mass Effect serien är död eller att recensenter på uppdrag för public radio inte ens orkar/vill ta sig vidare i spelet och därmed inte kan sätta ett betyg så finns ni helylleskillar :).

    Jag håller med. Det är synd om de personer som gillar open World rpg:s och lyssnar på röster som ovan och därmed går miste om detta.

    Nej Andromeda håller långt ifrån samma klass som ursprungstrilogin men är fortfarande ett bra spel. Är 22 timmar in och sällan skådad upptäckarglädje infinner sig fortfarande. Har haft två buggar på dessa timmar. En gång crashade spelet då jag körde bil på ett olämpligt sätt en annan gång fastnade en av mina companions i luften. Slarvigt av Bioware…

    Ha det fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *