Apropå Destiny, Anime & Att inte vara fulltaliga

Apropå 19

Hej!
Ursäkta den sena timmen, men det är baskimej fortfarande måndag!
Här kommer ett långt och trevligt Apropå som innehåller armskador, VR och gråtande barn. Och Horizon. Och lite Mass Effect Andromeda.

Ni hittar avsnittet Här, vi Itunes eller via vår illamående Rss-feed.

Länkar

Peter unboxar sin Macbook

Peters många VR-intryck-videos

Grannen Hiros Gameboy-stream

En reaktion på “Apropå Destiny, Anime & Att inte vara fulltaliga

  1. Mysigt avsnitt även om inte Isak var med. Precis som ni sa i inledningen kändes det som förr i tiden. Play Before You Die 1.0 typ 🙂

    Vi är verkligen på samma sida vad gäller Horizon, Bob. Jag mer eller mindre struntade i sidouppdrag och jakter pga risken att bli overwhelmed, och fokuserade fullt ut på storyn. Körde också med sniper-bågen och Carja Hunter Bow eller vad den hette. Hade också svårt att utläsa på vilket sätt som de andra olika pilbågarna var bra eller dåliga så jag sket således i att skaffa alla. Funkade bra! Körde även ropecaster för att binda fast större motståndare. Hoppas ni kommer tillbaka till spelet i någon form i podden, för JÄVLAR vilket spel!

    Hoppas också ni någon gång återvänder till Mass Effect: Andromeda. Gärna med Robert Jonsson som gäst, han skriver bra för och nackdelar med spelet på sin blogg. Jag skrev själv av mig lite på min egen blogg, men Robert skriver både mer och bättre, så spana in, om ni inte redan gjort. Jag gillar spelet en hel del, men det är något som inte stämmer, eller skaver eller vad man ska säga. Det finns både plus och minus med spelet, som med alla andra spel 🙂

    Tack för en bra pod, grabbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *