Jakten på Kontrollen!

Efter ha varit PS3-ägare i ett par veckor nu så trodde jag att jag hade börjat vänja mig vid den obekväma kontrollen vid namn Sixaxis.
Dess låga vikt, ringa storlek, felbyggda triggers och rundade styrknoppar har stört mig sedan länge, men efter ha spelat en större mängd timmar i Battlefield 3 så började jag faktiskt vänja mig vid kontrollen.
Så nu i helgen när jag började spela Mass Effect 2 (som jag spelar på Xbox360 eftersom jag spelade första delen där och för att jag har den versionen i min ägo) så kändes plötsligt Xbox handkontroll väldigt annorlunda, men jag kom snabbt in mina gamla rutiner.


Nu idag när jag skulle spela Battlefield 3 med min kära Peter och min kära Bror, så var min tillvänjning till Sixaxisen som bortblåst. Det gick helt enkelt åt helsefyr och det börjar gå upp för mig att det kommer bli mycket svårt att alternera mellan de två konsolernas styrdon, och det är ett problem jag vill slippa dras med.

Som tur är har min kära medskribent Peter större koll på övriga spelbloggar och han tipsade mig om ett videoklipp på den eminenta bloggen Svampriket som hade lösningen till mina problem:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1LX08R0m2Tw]

 

Jag blev såld direkt och började genast leta på diverse sidor på nätet för att hitta den billigaste dealen på denna kontroll som kallas PDP Modern Warfare 3 Wireless PS3 Controller.
Döm av min förvåning, så hittade jag den inte till salu någonstans på de ”vanligare” butikerna. Endast på Amazon och Ebay för 49 Pund respektive 40 dollar:
Ludde, mannen som figurerar i videoklippet ovan, replikerade till mig att den finns att köpa för under 400-lappen på Gamestop-butiker runt om i landet, så nu är jakten på gång!
Jag har skickat ut spejare att kolla butikerna i Göteborg och Borås, spejare som jag hyser höga förhoppningar om!

Om någon av Er läsare skulle komma över ett exemplar, hör genast av er till mig – min framtida dualitet inom denna generations tv-spel är beroende av det!

Slutligen en bild av min frälsare, denna kontroll som kommer ge mig 1st MVP Ribbon i varje match i BF3:

Å vad jag längtar!

4 reaktion på “Jakten på Kontrollen!

  • Plus 19 dollar i frakt typ. Å sen är jag inte helt bekväm att beställa från Ebay, gillar inte krånglet med paypal å grejer…
   Men du får gärna beställa en åt mig så får du pengar sen, deal?
   🙂

  • Plus 19 dollar i frakt typ. Å sen är jag inte helt bekväm att beställa från Ebay, gillar inte krånglet med paypal å grejer…
   Men du får gärna beställa en åt mig så får du pengar sen, deal?
   🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *