Fallout 4: Avsnitt 3 – Companions & Inledande story

Fallout 4 Avsnitt 3

Välkomna till del tre av vår special-podcast om Fallout 4.
Detta avsnitt skulle egentligen fokusera på huvudberättelsen men vi fastnar rätt länge i diskussioner om companions och andra funderingar. Men är det inte härligt ändå så säg!

Avsnittet hittar ni Här, via vår nya och fräscha RSS-feed eller via Itunes.

Hörs snart igen och ta det lugnt ute i The Commonwealth.

Puss å kram // Isak, Peter & Bob

En reaktion på “Fallout 4: Avsnitt 3 – Companions & Inledande story

 1. Hej!
  Nu har jag faktiskt spelat lite mer =)
  Mest som Bob tror jag, Gått runt och hittat nya ställen som jag rensat och lootat och fört tillbaka till settelmentet.
  En rolig sak när jag skulle till ett hus och det var en Goul utanför. Skjuter den och får typ 5 andra Gouls jagande efter mig. Springer bakåt och pangar för fullt när batterierna i handkontrollen tar slut! Vanligtvis så brukar ju spelet pausa så man kan byta batterier. Men efter som jag spelar på dator så kopplades det bara om till tangentbord och mus. PANIK!!! =) Fattade inte varför jag inte kunde röra mig =)
  Tur att man sparar ofta!
  Tack för fina bra avsnitt!
  Kram Per

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *