Avsnitt 34 – Patapon

Avsnitt 34 Patapon

Hola!
I detta avsnitt har Bob och Peter spelat Patapon och avhandlar det i sedvanlig ordning och upptäcker till sin förvåning att det var väldans länge sedan bara Bob och Peter avhandlade ett spel.
Så de så!

Avsnittet hittar ni här, på Itunes och på vår upprepande RSS-feed.

Tills nästa avsnitt ska vi spela Dead Space, Så de så!

Hörs då!

Länkar & Musik

Placebo – Loud Like Love

En reaktion på “Avsnitt 34 – Patapon

  1. Hej PlayBefore you Die gänget det var ett tag sen jag kommenterade men nu har ni spelat ett spel jag har spelat, så passade på att skicka en kommentar. Angående Dead Space så spelade jag det för några somrar sen. Det börjar väldigt bra och läskigt men sen blir det lite för förutsägbart när det ska hända något läskigt och då försvann rädslan för mig. Det hände bara en gång under min genomspelning som jag satt med hjärtklappningar och det var första gången man blir jagad av den odödliga Necromorphen var inte rädd för den var mest rädd att jag skulle dö.

    På tal om Doom som ni pratade om i för några apropå avsnitt så ser jag vart Dead Space har fått mycket inspiration till sin story. Det som Visceral gör bra med Dead Space är att de håller en bra stämning genom hela spelet. Trailern för spelet var amazing kan inte bli mera creppy med ett barn som sjunger blinka lilla stjärna. Har en fråga använde ni något annat vapen än Plasma Cutter? för mig så tog jag mig igenom nästan hela spelet enbart med den ibland använde jag line gun när det var en grupp med fiender annars var det mest cutter för den var op när den var fullt uppgraderad. Det jag verkligen hatade och då menar jag hatade med Dead Space var när man ska sitta på en jävla kanon och skjuta asteroider så jävla onödigt moment var när på att sluta där.

    Dead Space kommer inte med i boken men skulle rekommendera folk att spela det för stämningen, roligt gameplay och en halv intressant story.

    Adjö och tack för podcasten ni är bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *