Apropå Ledsen musik, Glad musik & Steamrean

Apropå 23

Här är vi. Igen.
Snackandes en massa skit och åsikter och så tappar Isak rösten mitt i avsnittet, för jävla roligt var det. Lyssna dårå!

Avsnittet hittar ni här, via Itunes eller via vår borttappade Rss-feed.

 

Länk till Samsons spel Apex!

2 reaktion på “Apropå Ledsen musik, Glad musik & Steamrean

 1. Alla drömmer väll att få vara Batman någon gång, eller Wolverine, Spiderman osv.
  Med er behövde jag inte va Batman, hade nöjt mig med Robin men så fick det visst inte bli.
  Som Robin gnäller man lite men ser mellan fingrarna, nu när jag inte blev en Robin får jag göra som alla andra som inte får vara med de snälla får helt enkelt satsa på Two-Face eller Magneto eller varför inte The Motherfucker.

  Batman VR är ett bra VR Spel, som jag skrev tidigare, spännande story och imponerande visuals. Men sen? mins inte musiken och den gameplay som erbjöds va löjligt enkel, samtidigt fanns det en svårighet i spelet men det va först och främst för att kontrollen inte fatta vad man ville göra, hur kan man kalla de fantastiskt? Nu tycker jag inte man kan säga att ett spel är dåligt utan att ge en jämförelse ett spel som gör det “rätt”, tyvärr har jag inte så många PSVR spel under bältet så jag kan inte säga ett som är fenomenalt, men Rush of Blood va betydligt bättre, pga hållbarhet, upplevelse och mycket bättre kontroll.
  Tror det kommer komma ett Batman VR i framtiden som kommer göra det mer rätt, men detta Batman VR är på sin höjd en Trailer till vad som komma skall.
  Vet att ni inte håller med mig, men förklara då vad är det som ni tycker Batman VR gör så bra?

  Ang. missat uppläst svar, har ni både rätt och fel.
  Det va två kommentarer varav den ena lästes upp men svaret på best story lästes inte upp.

  Men som en villan kan man inte sluta vara lite grinig. Då tar vi upp en liten fråga som uppstår i avsnittet om Baldurs Gate Dark Alliance som stört mig lite men inte hunnit kommentera.
  2 timmar 45 minuter in tycker ni inte man kan jämföra spelet med andra spel ex Diablo 3, pga åldersskillnaden, det är väll ändå precis vad som skall göras? Ställa upp alla spel emot varandra för att få ut de 1001 bästa spelen?

  Men jag är nog ingen super villan för tycker ni gör ett fenomenalt arbete och en superpod, lägger även en röst att Anton bör röstas in som “original crew” tröttsamt att han retas.
  Tack för detta avsnitt, mvh André “The Motherfucker” Israelsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *