Bra Uppfostran? – Episod 1: Introduktion

 Ända sedan vi väntade vårat första barn, så har vi alltid funderat mycket på uppfostran. Både jag och min kära sambo Lina anser att vi själva har blivit vettiga människor med bra värderingar, och funderade således på hur man ska vara som förälder och vilken slags uppfostran man ska använda sig av.
Jag tycker personligen vi har lyckats mycket bra med mina två barn, men det jag är allra mest stolt över är det faktum att båda barnen har blivit riktiga tv-spelare. Som till exempel min 4-åriga son som följde med på årets Sci-Fi mässa och bland alla häftiga saker, utklädda människor och speciella stämning, så fastnade han naturligtvis i spelbåset och vägrade gå därifrån.

Detta återkommande segment som jag valt kalla Bra Uppfostran? kommer belysa mina kära barns oskyldiga indoktrinering i den underbara värld av tv-spel som vi alla har en möjlighet att få vara en del av.

Tack för uppmärksamheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *