När jag har en dålig dag..

Jag älskar Battlefield 3. Lika mycket som jag såklart hatar Battlefield 3 när jag får ett skott i pannan för enmiljardfemtionde gången och ser den där hand-animationen… (Seriöst jag har nog dött ungefär så många gånger, så kass jag är). Men sedan känns det ju precis lika bra när jag mejar ned ett par killar på raken eller healar min squad och poängen trillar in. Ni vet hur det är, spel som Battlefield är ögonblicklig hatkärlek.

Till saken, jag vet inte om mina öron ignorerat soldaternas kommentarer tidigare eller om det helt enkelt slumpats fram så turligt att jag sluppit höra skiten innan, eller om jag i vredesmod rage;at över det tidigare och helt enkelt glömt av, men nu e de i vilket fall dags igen oavsett!

Tänk er, vi ligger under brutalt! Fienden cirkulerar vår båt med helikopter och skjuter obarmhärtigt ned varenda en av oss.
Jag snor en båt och tänker att denna gången skall jag minsann komma iland och visa vad jag går för..för att sekunden senare bli sönderskjuten och tvingad att simma mot land för att klara livhanken. Klassiskt Battlefield 3 scenario. Då hör jag min lagkamrat i radion:

”These cocksuckers got me pinned down!”

DICE….!

Rätta mig om jag har fel. Personerna på DICE kanske har gått och frågat soldater världen över vad de helst skriker till varandra i radion. Om så är fallet, rätta mig och jag skall gladeligen äta upp varenda rad jag skrivit! Men fram tills dess är det jag som har ordet.

Jag klarar inte av den dudebro attityden som innebär att DICE låter sina soldater skrika just ovanstående citat till varandra i sitt spel.
Varför kör dom inte hela vägen för att tillfredställa det allsmäktiga Amerikatt och drar till med:

’These afghanistan Bin Ladin lookalike, gay cocksucker, fudgepacker, anti-christ, assholes got me pinned down’

Rage-quit.

5 reaktion på “När jag har en dålig dag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *