Fallout 4: Avsnitt 10 – Finalen! War never changes.

Fallout 4 Avsnitt 10

Nu är det slut.
Inte bara våra genomspelningar utav Fallout 4 utan även av detta pod-projekt vi jobbat med under ett antal veckor. Men finalen, den är en maffig jäkel.
Strax under fem timmar lång, där vi går igenom hela slutfasen av spelet (med de olika sluten, får fler åsikter om spelet i helhet, går igenom minnesvärda sidouppdrag och till slut kommer fram till om detta är ett spel värdigt att spela innan man dör.

Med denna final tackar vi av Fallout 4 för den här gången och passar samtidigt på att ta ett litet uppehåll, det finns planer som behöver finslipas.
Så, tills nästa gång vi hörs, ha det underbart kära lyssnare och tack till er som varit med på hela resan genom Commonwealth.

Avsnittet hittar ni här, eller via Itunes eller via vår slutkörda men lyckliga RSS-feed.

2 reaktion på “Fallout 4: Avsnitt 10 – Finalen! War never changes.

 1. Hej!

  (Ursäkta för mitt inlogg med filmpodden)

  Tack för grymt mysig sällskap ute i ödemarken!
  Jättekul resa!

  Zelda spelade jag som bara den när det begav sig.
  Grymt bra stämning!

  Minns att jag fastnade på ett pussel och gick och la mig för att sova, Och såklart drömde jag om Zelda. Och i drömmen kommer jag på lösningen. Så på morgonen kunde jag gå upp och klara det luriga pusslet!

  Tack för bra pod!
  Kram Per

 2. Hallå.

  Ska bara tacka så mycket för att ni alla tre tog er tid att köra med korta, återkommande Fallout-rapporter. Avsnitten var precis så lagom långa att de alltid gav mersmak. Det var ganska precis vad som behövdes under hösten. Trevligt att Isak kunde komplettera gruppdynamiken med lite PC-elitism också 🙂

  Går det att säga att ert återkommande sökande efter Nordhagen fungerar som en metafor för era slutgiltiga åsikter om spelet? Att allting är bäst sådär i början, när allting är nytt, när det finns mysterier att lösa och en värld att utforska? (Den andra delen av metaforen skulle i så fall vara den mindre besvikelse som vissa av er kände när ni upptäckte att ”Nordhagen” bara var en detalj i ett spel som inte var så smart eller komplext som ni hade önskat. Att mysteriet var bättre i er fantasi).
  Bara några lösa tankar som dök upp efter finalavsnittet.

  —————————————————-
  ZELDA!!!

  Så, ha det nu fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *